Finalitza la participació de la fase de diagnosi del Pla de Mobilitat de Terrassa

  • 02/06/2014

El passat dia 26 de maig es va fer la última sessió de participació de la diagnosi del Pla. En total s’han celebrat 9 sessions entre l’última setmana d’abril i el mes de maig, una a cada districte, dues més en centres d’educació secundària i una amb la Taula de mobilitat. Més de 100 persones hi han participat.

Les sessions s’han estructurat en forma de tallers, per facilitar la participació del públic, i han tingut com a objectiu recollir els principals elements que haurà de contemplar el Pla de Mobilitat, així com plantejar propostes per millorar la mobilitat a la ciutat. Totes aquestes aportacions es recolliran en un informe que es farà arribar als assistents i  també es lliurarà a l’equip redactor del Pla per introduir-les a l’estudi.

Amb la  celebració d’aquesta sessió de participació, es dóna per tancada la fase de diagnosi del Pla de Mobilitat i es comença a treballar en la redacció de les propostes de millora. Un cop estiguin definides, es portarà a terme una última sessió de participació adreçada al conjunt de la ciutadania per tal de donar-les a conèixer. Actualment encara no se n’ha fixat la data de celebració, però la ciutadania pot seguir mantenint-se informada periòdicament a través de la web del Pla (www. terrassa.cat/plamobilitat). Igualment, totes les persones interessades en rebre més informació poden sol·licitar-la en línia clicant aquí.

Els comentaris estan tancats.